Adatkezelési szabályok!
Adatkezelési szabályok!

Articsókás csirkesaláta

Hozzávalók:

1 doboz konzerv articsóka
1 közepes méretű mangó
2 db kicsontozott csirkecomb
fél fej jégsaláta
fűszerek, olaj, fél citrom leve

Elkészítés:

A csirkehúst forró, kiolajozott grillserpenyőbe tesszük és megsütjük. Érdemes sütés közben fűszerezni, sóval, rózsaborssal, szerecsendióval.

Amikor mindkét oldala pirosra sült egy tányérra helyezzük és pihentetjük , addig, amíg a saláta alapunkat elkészítjük.

A jégsalátát megmossuk és leveleit eltépkedjük. A mangót meghámozzuk és apró kockákra vágva a salátalevelekhez keverjük. Ezután jöhet a leszűrt konzerv articsóka. 

Miután összekevertük a felsorolt gyümölcsöket és zöldségeket az egészet megöntözzük, egy fél citrom levével. A  pirosra sült csirkecombfilét csíkokra vágjuk és ráhelyezzük a salátaágyra.

Mentés