Hozzávalók 10 adaghoz:
30 g kakaópor
50 g kókuszzsír (+1 tk. a tepsit kikenni)
100 g Éden prémium eritrit
180 g Éden prémium mandulaliszt
0,5 csomag sütőpor
3 db tojás
1 csipet só
150 g málna + 50g a díszítéshez
Elkészítés:
A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk külön, a fehérjét verjük fel keményre, a sárgáját pedig habosra.
A száraz hozzávalókat keverjük össze, majd fokozatosan adjuk hozzá a felvert tojások sárgájához és a kókuszolajhoz, végül fakanállal óvatosan keverjük bele a tojáshabot.
A végén óvatosan tegyük bele a málnát, majd szilikonos sütőformában vagy kókuszolajjal kiolajozott tepsiben, 180°C-ra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánunk!