Adatkezelési szabályok!
Adatkezelési szabályok!

Narancsos krémes

Hozzávalók:

1 csomag háztartási keksz
2 csomag főzés nélküli vanília puding
6dl tej
0,5 l cukormentes habtejszín
1 narancs héja és leve
2 tábla magas kakaótartalmú csokoládé

Elkészítés:

A kekszeket egy tepsi aljába, szépen egymás mellé lepakoljuk. A főzés nélküli pudingot a leírtak szerint elkészítjük, majd robotgéppel keményre vert habtejszínt kanalanként beleforgatunk a vaníliás pudingba.

Ezután hozzáadjuk egy narancs levét és reszelt héját.

Ezt a krémet rárétegezzük a kekszre, amire egy újabb réteg keksz következik. Ezt addig ismételjük, amíg el nem fogy a kekszünk vagy a krémünk. Fontos, hogy kekszréteggel fejezzük be a műveletet.

1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.

A tetejére csokimázat készítünk. Vízgőz felett megolvasztjuk a csokit és 2 evőkanál napraforgó olajat adunk hozzá.

A fényes csokimázat a hűtött kekszes rétegek tetejére csorgatjuk.

Mentés