Adatkezelési szabályok!
Adatkezelési szabályok!

Octenisept külsőleges oldat – sebkezelésben verhetetlen

 

Az édesanyák kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy gyermeküknek, családjuknak mindenből a legjobb, legmegbízhatóbb minőséget válasszák. Igaz ez akkor is, amikor a sebkezelésről, sérülések ellátásáról van szó.

Minden szülő számára nagy ijedtséggel jár, amikor gyermeke először megsérül. Komoly fejtörést okozhat, hogy mivel, hogyan kezeljék, fertőtlenítsék ezeket a sebeket, hogyan csillapítsák a vérzést, legyen az akár egy esés eredménye, vagy a köldökcsonk gyulladása. Igyekeznek ilyenkor olyan készítményt választani, melynek egyszerű a használata, nem okoz plusz fájdalmat és még nyomot sem hagy a ruhán. Természetesen nem csak a gyermekekre kell gondolni, hiszen életünk során rengeteg kisebb-nagyobb sérülést szerzünk. Bármilyen kicsi egy seb, vagy horzsolás fontos a megfelelő sebkezelés és sebfertőtlenítés. Jó hír, hogy már választhatunk olyan készítményt, mely mindkettőt tudja, sőt számos más, előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

Mivel több az Octenisept

Az Octenisept oldatot már újszülött kortól használhatjuk bőrfertőtlenítésre, köldökcsonk ápolásra. Előnye, hogy nem hagy nyomot, nem csíp, mely kisgyermekek, csecsemők esetében nagy előny. Ezen felül fontos kiemelni, hogy jódmentes, így nem allergizál valamint pajzsmirigy problémákkal küzdők számára is biztonságos megoldást jelent. Több komponensű szer, mely véd a baktériumok, vírusok és gombák ellen. Praktikus spray formájának köszönhetően könnyen adagolható, nem hagy zsíros érzetet maga után, mint a krémek.

Minden korosztály számára megfelelő

Alkalmazható kisbabáknál a már említett köldökcsonk ápolásán kívül pelenkakiütés, gyulladt, piros bőr ápolására. Ezeket a tüneteket bőrgomba is okozhatja, melyre szintén megfelelő segítséget nyújt a készítmény.

Nagyobb gyermekek horzsolásaira, felnőttek mindennapi sérüléseire, háztartási sérülésekre, égés, napégés kezelésére, lábgombára, harapásra, szájsebészeti panaszokra használható még többek között az Octenisept külsőleges oldat.

Jó választás műtéti sebek, hegek fertőtlenítésére, gyógyítására. Császármetszés és gátseb esetén megfelelő védelmet nyújt a kórokozókkal szemben, valamint elősegíti a sebgyógyulást.

Kismamáknál gyakran előfordul, hogy a megváltozott hormonszint pattanásos bőrt okoz. Az Octenisept arclemosóként kúra szerűen használva elpusztítja az elszaporodott baktériumokat, csökkenti a gyulladást, segít a meglévő aknék gyógyulását. Természetesen tinédzserek, fiatal felnőttek is alkalmazhatják, ha a fenti bőrproblémákkal küzdenek.

 

Minden háztartás, útipatika fontos eleme. Az Octenispt-tel már napi egyszeri kezelés védelmet nyújt a baktériumok, gombák és vírusok ellen. Háromféle kiszerelésben – 50 ml, 250 ml, 1000 ml - kapható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Kapcsolódó termékek

1 999 Ft‎ 2 221 Ft‎ -10%

2 035 Ft‎ 2 261 Ft‎ -10%