Adatkezelési szabályok!
Adatkezelési szabályok!

Vaníliás rakott kocka

Hozzávalók:

40 dkg alma
1 csomag Éden prémium zöldbanános-gesztenyés vaníliás-fahéjas szélesmetélt
5 dkg dió
1 kis üveg házi baracklekvár
1 csomag főzés nélküli gluténmentes vaníliás pudingpor

Tálaláshoz: 1 doboz Cocomas

Elkészítés:

A tésztát főzzük ki, az almákat hámozzuk meg, majd reszeljük le.
Egy jénai tál aljára tegyünk egy sor tésztát, arra egy sor almával összekevert lekvárt, majd szórjuk meg dióval. Addig folytassuk a rétegezést, amíg el nem fogynak a hozzávalók.


A végén készítsük el a vaníliapudingot a hátulján leírtak szerint, bármilyen növényi tejjel. Keverjünk bele egy pici vizet, és öntsük rá a tészta tetejére. Előmelegített sütőben addig süssük, míg a puding besűrűsödik.


Hűtsük ki teljesen, majd vágjuk kockákra. Tálalhatjuk kókuszkrémből készült tejszínhabbal és extra lekvárral.


Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Mentés