Adatkezelési szabályok!
Adatkezelési szabályok!

Zabpelyhes almás golyó

Hozzávalók:

2 nagyobb méretű zöld alma (savanyú!)
150 gramm teljes kiőrlésű zabpehely
100 gramm kókuszreszelék
45 gramm csokis fehérjepor (ISO whey zero)
3 teáskanál holland kakaópor
ízlés szerinti édesítő (folyékony steviat használok hozzá – de ebből sem kell sok)
 

Elkészítés:

Első lépésként  reszeljük le az almát egy nagyobb lyukú reszelőn ( természetesen hámozás után ), majd adjuk hozzá az összes többi hozzávalót, kivéve a kókuszreszeléket, mert annak csak a ¾ részét (a maradékban fogjuk a golyókat megforgatni).

Gyúrjuk össze az alapanyagokat, amelyből egy massza készül; letakart fedővel tegyük a hűtőbe 1 órára.

Ha az 1 óra eltelt, formázzunk mogyorónyi nagyságú golyókat, s forgassuk meg a kókuszreszelékben (az elején félretett ¼ részben).

Mentés

Mentés