Adatkezelési szabályok!
Adatkezelési szabályok!

Zöldfűszeres húsos palacsinta

Hozzávalók:

1 csomag snidling ( metélőhagyma )
1 csomag petrezselyemzöld
1 csomag kapor
1 maréknyi bazsalikomlevél
1 csipet tengeri só
3 db tojás, liszt, szóda ( palacsinta tésztához)

Töltelékhez: 20 db csirkemell, sajt, rukkola, friss zöldségek, tejföl, só, bors

Elkészítés:

A klasszikus palacsintamasszához hozzákeverjük az alaposan átmosott, majd finomra aprított zöldfűszereket. Az olajozott palacsintasütőben kissé vastagabb palacsintákat sütünk.

Egy másik serpenyőben vékonyra felcsíkozott, megfűszerezett csirkemellet olajon megpirítunk. Amikor a palacsinták elkészültek, megkenjük tejföllel, sózzuk borsozzuk majd ráhalmozzuk a kedvenc zöldségeinket.

Ezután a pirított csirkemellet kanalazzuk rá a zöldségágyra, végül reszelt sajtot szórunk a feltekert illatozó palacsintánkra.

Mentés