RólunkKedves Látogatónk!

Köszönjük, hogy felkereste webáruházunkat!


A webáruházat ellátó és egyben ingyenes átvételi pontként működő Széchenyi István Gyógyszertár 2010-ben nyitotta meg kapuit vásárlói számára. A gyógyszertár Kecskemét Széchenyiváros városrészében, ingyenes parkolási lehetőséggel, nyugodt környezetben, körzeti orvosi rendelők és védőnői körzet szomszédságában várja a vásárlókat.

Családias légkörben kedves, szakértő gyógyszerészek segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Elsődleges célunk a vevői igények legmagasabb fokon történő kielégítése, elégedett vásárlói kör kialakítása a változó piaci viszonyok mellett.


A Gyógyszerfutár webáruház küldetése a gyógyítás, az ember és az egészség megóvása.

Életmódmagazinunk révén igyekszünk, hogy mind az egészséges életmódra törekvők, mind azok, akik már valamilyen tünettel, betegséggel küzdenek, megbízható információkkal legyenek felvértezve.

Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük és egészítjük ki a témában releváns partnerek ajánlásaival.

A fentieken túlmenően és a patikai nívó megtartása mellett, arra törekszünk, hogy egy innovatív és minden platformon színvonalas megjelenésű, egyszerűen navigálható oldal várja a vásárlókat, érdeklődőket.

Amennyiben valamit még sem talál áruházunkban, lehetősége van oldalunkról e-mailt küldeni, és mi igyekszünk mielőbb beszerezni a készítményt.


Széchenyi István Gyógyszertár

Nyitva:


hétfő: 8:00–18:30

kedd: 8:00–18:30

szerda: 8:00–18:30

csütörtök: 8:00–18:30

péntek: 8:00–18:30

szombat: 8:00–12:00

vasárnap: Zárva


Kellemes vásárlást és nézelődést kíván a Gyógyszerfutár csapata!