Hozzávalók:
10 tojás
annyi edény, ahány színt szeretnénk
víz
majonéz
só, bors, mustár
2 evőkanál tejföl
ételszínezék
Elkészítés:
A 10 tojást keményre főzzük, majd megtisztítjuk a tojáshéjtól. Ketté vágjuk és kiszedjük a tojássárgáját. Beletesszük egy tálba és villával összetörjük
hozzáadjuk a majonézt , a mustárt, sót, borsot, és két evőkanál tejfölt. Szép homogénre keverjük a tölteléket.
Az ételszínezéket vízzel elkeverve kis tálakba tesszük. A színek jól keverhetők egymással, nyugodtan kísérletezzünk. Beletesszük a félbevágott keményre főtt tojás fehérjét. 10-15 perc alatt átveszi a színt.
Ezután lecsöpögtetjük és tányérra rakjuk. Ezután töltjük bele egy csillagcső segítségével a krémet.
Tálalásig hűtőben tároljuk.