Húsvéti színes töltött tojás

2018-03-08

Hozzávalók:

10 tojás

annyi edény, ahány színt szeretnénk

víz

majonéz

só, bors, mustár

2 evőkanál tejföl

ételszínezék

Elkészítés:

A 10 tojást keményre főzzük, majd megtisztítjuk a tojáshéjtól. Ketté vágjuk és kiszedjük a tojássárgáját. Beletesszük egy tálba és villával összetörjük

hozzáadjuk a majonézt , a mustárt, sót, borsot, és két evőkanál tejfölt. Szép homogénre keverjük a tölteléket.

Az ételszínezéket vízzel elkeverve kis tálakba tesszük. A színek jól keverhetők egymással, nyugodtan kísérletezzünk. Beletesszük a félbevágott keményre főtt tojás fehérjét. 10-15 perc alatt átveszi a színt.

Ezután lecsöpögtetjük és tányérra rakjuk. Ezután töltjük bele egy csillagcső segítségével a krémet.

Tálalásig hűtőben tároljuk.

Szerző: Gyógyszerfutár