Halburger

2017-06-07

Hozzávalók:

3-4 tengeri halfilé

2 db paradicsom

1 csomag spárga

3 evőkanál olvasztott vaj

fokhagymakrém, só, citrom

1/2 fej jégsaláta

4db zsemle

majonéz

Elkészítés:

A halat megkenjük a fokhagymakrémmel és az olvasztott vajon, forró serpenyőben megsütjük. Majd pár csepp citromlevet csepegtetünk rá és félretesszük. A spárgát megtisztított és beledobjuk abba a  serpenyőbe amiben a hal sült. Nem kell sok idő , ahhoz hogy elkészüljön.

A zsemléket kettévágjuk és vékonyan megkenjük majonézzel. Erre halmozzuk rá sorban a hozzávalókat kezdve a salátával, majd a spárgával   és aztán a hal, végül a  paradicsom kerüljön sorra.

Kedvünkre  bármilyen zöldséggel kiegészíthetjük  a hozzávalók sorát.

Szerző: Gyógyszerfutár