Hozzávalók:
3-4 tengeri halfilé
2 db paradicsom
1 csomag spárga
3 evőkanál olvasztott vaj
fokhagymakrém, só, citrom
1/2 fej jégsaláta
4db zsemle
majonéz
Elkészítés:
A halat megkenjük a fokhagymakrémmel és az olvasztott vajon, forró serpenyőben megsütjük. Majd pár csepp citromlevet csepegtetünk rá és félretesszük. A spárgát megtisztított és beledobjuk abba a serpenyőbe amiben a hal sült. Nem kell sok idő , ahhoz hogy elkészüljön.
A zsemléket kettévágjuk és vékonyan megkenjük majonézzel. Erre halmozzuk rá sorban a hozzávalókat kezdve a salátával, majd a spárgával és aztán a hal, végül a paradicsom kerüljön sorra.
Kedvünkre bármilyen zöldséggel kiegészíthetjük a hozzávalók sorát.