Hozzávalók:
1 csomag háztartási keksz
2 csomag főzés nélküli vanília puding
6dl tej
0,5 l cukormentes habtejszín
1 narancs héja és leve
2 tábla magas kakaótartalmú csokoládé
Elkészítés:
A kekszeket egy tepsi aljába, szépen egymás mellé lepakoljuk. A főzés nélküli pudingot a leírtak szerint elkészítjük, majd robotgéppel keményre vert habtejszínt kanalanként beleforgatunk a vaníliás pudingba.
Ezután hozzáadjuk egy narancs levét és reszelt héját.
Ezt a krémet rárétegezzük a kekszre, amire egy újabb réteg keksz következik. Ezt addig ismételjük, amíg el nem fogy a kekszünk vagy a krémünk. Fontos, hogy kekszréteggel fejezzük be a műveletet.
1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
A tetejére csokimázat készítünk. Vízgőz felett megolvasztjuk a csokit és 2 evőkanál napraforgó olajat adunk hozzá.
A fényes csokimázat a hűtött kekszes rétegek tetejére csorgatjuk.