Hozzávalók:
1 csomag orsó kölestészta
1 teáskanál kókuszolaj a tésztafőzéshez
1 doboz füstölt tofu
koktélparadicsom
avokádó
piros és narancssárga kaliforniai paprika
uborka
1 doboz kókusztejszín
himalaya só, bors, provance-i fűszerkeverék
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát, szűrjük le, és tegyük félre.
A zöldségeket vágjuk fel. Kockázzuk fel a tofut és az avokádót is. Miután kihűlt a tészta, öntsük rá a kókusztejszínt, szórjuk meg a fűszerekkel és keverjük alaposan össze.
Végül keverjük hozzá a friss zöldségeket és a tofut is, forgassuk össze.
Tálaláskor szórjuk meg friss petrezselyemmel, szárított paradicsom-pehellyel és pirított magokkal.
Jó étvágyat kívánunk!