Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
15 fej kisebb gomba
3 szál újhagyma
3-4 db aszalt szilva
olívaolaj
só, bors, friss kakukkfű
Elkészítés:
A leveles tésztát egy kiolajozott tepsibe tesszük és bevágjuk a következő képen: A szélétől ujjnyi távolságra mély bemetszést ejtünk, de úgy, hogy ne vágjuk át a tésztát teljesen. Tulajdonképpen mintha egy belső keretet rajzolnánk késsel. Erre azért van szükség, hogy a tészta sülés közben egy peremet képezzen a zöldségek köré.
A gombafejeket megtisztítás után kettévágjuk és olíva olajon megpároljuk. Hozzá adjuk a karikára vágott újhagymát és az édeskés aszalt szilvát. A megpirult zöldségeket rákanalazzuk a leveles tésztára.
180 fokon 40 percen át, aranybarnára sütjük.