Hozzávalók:
65g darált mandula
50g mogyóróvaj
35g juharszirup
300g cottage cheese
60g tojásfehérje
30g tejsavó fehérje
150g málna
5g útifűmaghéj
Elkészítés:
Keverjünk össze a mogyoróvajat 20g juharsziruppal és a darált mandulával. Helyezzük a masszát egy kerek sütőformába és egy darab sütőpapír segítségével egyenletesen oszlassuk el a masszát a forma alján, hogy az szép vékony legyen.
Turmixoljuk össze a cottage cheese-t a tojásfehérjével és a proteinporral.
Tegyük rá az alapra a tölteléket és kenjük el egyenletesen.
160 fokon 30 percig kell sütjük. (20 perc után érdemes ellenőrizni)
A málnát, a 15g juharszirupot és az útifűmaghéjat együtt leturmixoljuk, majd amikor a torta elkészült és kihűlt, a tetejére öntjük a gyümölcsös zselét.
Tegyük hűtőbe kb. 30 percre, hogy a málna bevonat megdermedjen a tetején.